İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE - Lale Anaokulu

Lale Anaokulu

.
Adres
Atakent Mah. Malazgirt Cd. No15 1. Etap 4. Bölge Emlakçılar Çarşısı Yanı Halkalı / Küçükçekmece / İstanbul
Vizyon
Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, Türkçe´yi doğru ve düzgün kullanabilen, sorumluluk sahibi, akılcı ve yaratıcı sevgi ile yaklaşan, geleceğini önemseyen, çevresi ve ailesi ile her ortamda sıcak ilişkiler içinde olan, doğacı, idealist çocuklar yetiştirmek ve bu çocuklarımızı hayata gerçek adımlar atan birer birey olarak yetiştirmek.
Misyon
• Okul öncesi eğitimi yaygınlaştırmak. • Tüm çocukların fırsat eşitliğinden yararlanmasını sağlamak. • Çocukların tüm alanlardaki gelişimlerinin sağlıklı bir şekilde gerçekleşmesi için aileleri bilinçlendirmek ve yönlendirmek. • Eğitim ortamlarını, çocukları ilgi ve ihtiyaçları doğrultusunda sürekli geliştirmek. • Okul ve Aile işbirliğini destekleyerek eğitimi sürekli hale getirmek. • Toplum içinde okul öncesi eğitimin önemi bilincini arttırmak. • Okul öncesi dönemde bireysel farklılıkları ortaya çıkararak desteklemek.
Kütüphane Kitap Sayısı :149
Öğretim Şekli :Okulumuzda Sabahçı ve Öğlenci Olmak Üzere İkili Eğitim uygulanmaktadır
Sabahçı : 08.00-12.30 Öğleci : 13.00-17.30 Kulüp. 12.30-17.00
Ulaşım