İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE - Lale Anaokulu

Okulumuzun Tarihçesi

Okulumuz 1992 yılında Emlak Bankası tarafından inşa edilmiş olup İl Özel İdare'ye devredilmiştir.1993 yılında eğitim öğretime açılmıştır. Okulumuz toplam 1537 metrekare alan üzerine inşa edilmişolup.Milli Eğitim Bakanlığına bağlı Bağımsız Anaokuludur.Okulumuz sabahçı ve öğleci olmak üzere ikili eğitim vermektedir. Ayrıca tam gün sınıfımızda bulunmaktadır.Okulumuzun ek binası yoktur. Girişle birlikte ( depo+kalorifer dairesi+müştemilat)   2 kattan oluşmaktadır. Okulumuzda 1 adet müdür odası, 1 adet müdür yardımcısı odası, 1 adet memur odası, 1 adet çok amaçlı salon, 1 adet destek eğitim odası, 2 adet iç oyun parkı, 4 sınıf 8 şube, 2 adet (4'lü) çocuk  wc, 1 adet yetişkin wc, giriş ve 1 adet mutfak yer almaktadır. Okulumuz 1 müdür, 1 müdür yardımcısı, 8 öğretmen, 1 Aşçı ve 1 yardımcı personel ile eğitim öğretim hizmeti vermektedir. Okulumuz müstakil olup, ısınma doğalgazla yapılmaktadır.

Yayın: 08.11.2017 - Güncelleme: 07.11.2022 11:50 - Görüntülenme: 596